Evenimente

Demo Day – Juriu

Voicu Oprean, un antreprenor axat pe construirea de soluții software pentru călătorii, automobile, GPS, navigație și mobile, cu o vastă experiență în externalizarea pentru industria auto, turistică și a ospitalității.
Este implicat în comunitatea startup-urilor din Cluj, investitor în diverse afaceri precum Zonga, eBriza, managis, Micromapper, Ikon, ratewizz, Coso Netherland, fie ca investitor, partener sau mentor.
Voicu a lansat Arobs Transilvania Software în iunie 1998, cu scopul principal de a promova specialiștii în software IT din România și capacitatea lor de a lucra din România și de a nu fi forțați să emigreze pentru a-și îndeplini obiectivele de carieră în dezvoltarea de software IT.

Cristin Iosif este co-fondator și CEO al Salt & Pepper, o companie de dezvoltare software din Cluj-Napoca focusată pe design și dezvoltare de produse digitale. Salt&Pepper colaborează în principiu cu clienți internaționali din domenii precum Fintech, Health, Sports sau Entertainment.
Pasiunea lui Cristin nu se limitează doar la nivel de tehnologie și produse digitale. Fiind unul dintre tinerii cu viziune și aspirație către educație și cunoaștere, Cristin este co-fondatorul #defineSchool (www.defineschool.ro), o iniţiativă aflată la a VI-a ediţie, care îşi propune să ajute la formarea următoarei generaţii de antreprenori din IT-ul românesc.

Bianca Muntean este managerul Transilvania IT Cluster, etichetat cu aur de către ESCA, cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea ecosistemului.
Bianca este membru al European Cluster Expert Group, grup coordonat de DG Grow din partea Comisiei Europene, și totodată participă activ în diverse Consilii Consultative centrate pe transformare digitală la nivel local, regional și național.
În 2019 a fost distinsă cu titlul de EU Cluster Manager of the Year, iar activitatea ei este centrată pe sprijinirea colaborării trans-sectoriale în Europa. Bianca este, de asemenea, beneficiară a premiului Open Innovation în 2017, acordat de Comisia Europeană și The Open Innovation Strategy and Policy Group. Din calitatea de Manager al Transilvania IT Cluster, a fondat și coordonează Transilvania Digital Innovation Hub .

Doamna Alina Negru deține o diplomă de licență și master în inginerie chimică de la Universitatea Babeș-Bolyai. De asemenea și-a completat studiile cu un program de EMBA la Universitatea Hull din UK.
Și-a început cariera ca inginer chimic într-o companie românească, fiind angajată la Emerson din 2011 pe diferite poziții, printre care Global Customer Care Manager, Business Center Director. Din aprilie 2019, ea deține funcția de Manager General la Emerson Cluj.
În 2016, Doamna Alina Negru a lansat organizația Women în STEM și în 2017 a devenit lider în Organizația Women of STEM European, prezentă astazi în peste 15 tari, cu peste de 2000 de membrii activi. Organizația susține dezvoltarea personală și profesională a femeilor din Emerson și in acelasi timp are ca scop să inspire copii și studenții să urmeze o cariera STEM.

George Dan Mois a obținut doctoratul în Ingineria Sistemelor la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca în anu 2011. Începând din anul 2017, acesta face parte din Centrul de Inginerie și Inovație din cadrul Bosch. Interesele lui principale în cercetare includ proiectarea sistemelor embedded și sensori wireless.
În timpul activității profesionale a ocupat diferite poziții de software developer și a colaborat cu startupuri și diferite companii ajutandu-le să își ducă în piață produsele.
Este membru IEEE încă din 2008 și membru HiPEAC din 2018 de unde a și dobândit experiență în dezvoltarea unui produs.

Dr. Fiz. Oana RAITA este cercetător științific gradul 2 în cadrul INCDTIM, Centrul de Cercetări Avansate în Energii Alternative și Manager de Programe la Transylvania Energy Cluster.
Are o vastă experiență în scrierea și coordonarea proiectelor de cercetare. A condus proiecte în calitate de director/responsabil de proiect și a participat la peste 20 în echipa de implementare.
În cadrul clusterului TREC menţine legăturile dintre membrii, membrii Consiliului Director,
personalul angajat, beneficiarii şi partenerii Asociației; cauta proiecte care să implice membrii din cluster pe competențele acestora; prezintă oportunitățile de finanțare și subvențiile la nivel local, național și internațional; prezintă periodic situația lansării unor programe de finanțare atât la nivel național cât și interanațional de interes pentru membrii clusterului; cunoaște competențele
fiecărui membru și crează asocieri avantajoase din punct de vedere al parteneriatelor de cercetare-dezvoltare-inovare între membrii clusterului; organizează workshopuri cu tematici de interes pentru membrii clusterului; dezvoltarea şi promovarea domeniului energiilor alternative
prin facilitarea Transferului de Know-how și Tehnologie.

Dr. Ion-Gheorghe PETROVAI este medic, marketer, startuper, trainer și mentor – în zona de health tech. CoFondator FreshBlood HealthTech și Director Proiect EITHealth RIS Hub România.

Director și fondator al AirportLabs Ltd., Ligiu Uiorean a absolvit UTCN și a ocupat mai multe roluri în inginerie și management din întreaga lume. A contribuit la mari proiecte de infrastructură în Europa și Orientul Mijlociu, lucrând în echipa de management de proiect care dezvoltă noul aeroport internațional din Abu Dhabi. El a fondat AirportLabs în 2015, după ce a identificat neajunsuri semnificative în soluțiile disponibile sectorului aviației.
Obiectivul AirportLabs este de a acoperi întregul spațiu al problemelor de eficiență a aviației, începând cu idei, construind produse digitale și operând soluții cloud pentru aeroporturi, companii aeriene și handler.
Echipa AirportLabs a crescut an de an, acoperind acum întregul ciclu de viață al produsului cu marketing, dezvoltare, management de proiect și operațiuni – satisfăcând nevoile a peste 35 de aeroporturi internaționale importante din întreaga lume și influențând călătoriile a 20% din pasagerii lumii. Împreună cu cei aproape 50 de colegi din echipa AirportLabs din Cluj, Ligiu proiectează viitorul tehnologic al experienței pasagerilor, oferind inovație digitală pentru o aviație eficientă.

Mădălina Coțiu este antreprenor, consultant pentru dezvoltare de afaceri și trainer senior pentru abilități antreprenoriale. Mădălina are o experiență de 10 ani în consultanță pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor în următoarele domenii: reciclare materiale plastice și material lemnos, producție artizanală, servicii (service auto, spălătorie, pensiune turistică, pensiune agroturistică, servicii de înfrumusețare etc.), IT, producție (încălțăminte, jucării din lemn
etc.).
De asemenea, este doctor în Marketing din anul 2015 și este certificată internațional în domeniul relațiilor cu clienții- Combined
Communications and Solutions Award, Institute of Customer Service, Marea Britanie. Apreciază provocările, lucrul în echipă și un mediu competitiv.

Andrei Trifan este antreprenor, sot si tata a 3 baieti. Nascut intr-o familie de antreprenori, la doar 23 de ani a inceput drumul pe cont propriu pe calea antreprenoriatului deschizand prima cofetarie Lemnul Verde din Cluj – Napoca, un fel de franciza preluata de la parintii lui.
Dupa 5 ani de implicare in diferite afaceri, in anul 2012 a deschis primul restaurant Subway din provincie si al doilea din Romania. In prezent detine impreuna cu sotia 6 restaurante Subway.
Ca si Business Development Agent, este responsabil de dezvoltarea francizei Subway in intrega tara (fara capitala) si de oferirea consultantei francizatilor.

Tudor Ciuleanu este Founder & CEO RebelDot, o companie cu sediile principale în Cluj Napoca & Oradea, axată pe dezvoltarea de produse digitale pentru startupuri și companii enterprise din diverse industrii precum SmartCity, Proptech, Insurtech, Greentech, Automotive & Parking, Networking & Fintech.
Cu o pasiune pentru tehnologie și inovație, Tudor este Founder VisidotApp, un serviciu care ajută business-urile să transforme registrul fizic într-unul digital, Co-Founder TheBridge și investitor în startupuri internaționale și românești, printre care și Eventmix.

În ultimii 13 ani a acumulat expertiză atât în ​​ingineria software, cât și în lumea investițiilor. În timpul perioadei lui de cercetare în domeniul informaticii, a dezvoltat algoritmi pentru autoturisme, teza lui fiind intitulată „Contributions to Path Planning Algorithms for Autonomous Vehicles”.
În următorii 8 ani a lucrat ca cercetător și inginer software, lucrând la caracteristici pentru industria de navigație mobilă și auto. A fost implicat în dezvoltarea de module software, cum ar fi localizarea, planificarea rutei și detectarea modelelor pentru dezvoltarea hărții și mai târziu în funcțiile ADAS (Advanced driver-assistance systems) pentru industria auto.
În acești 13 ani a fost manager de investiții al portofoliului meu de instrumente financiare și investiții alternative efectuând analize tehnice fundamentale și evaluând atât proiecte de investiții publice, cât și private.
De 4 ani este co-fondator Weberhaus Ltd., care este un fond închis cu investiții în dezvoltarea imobiliarelor rezidențiale, în principal în Cluj-Napoca, România.
De 2 ani a fondat SzokeQuantPlus Ltd., scopul firmei este de a dezvolta cadre de investiții sistematice și soluții sistematice pentru gestionarea patrimoniului, strategii de investiții și planificare financiară.

“Activitatea profesională din domeniul vânzărilor, începută în anul 2012, a fost valorificată prin perseverență, ambiție, onestitate și dinamism. Ulterior, pasiunea pentru vânzări m-a plusat în mediul imobiliar, unde aspirațiile sunt mult mai mari, din 2014 făcând parte din echipa RE/MAX. Timp de doi ani jumate mi-am desfășurat activitatea în cadrul agenției din Bistrița, unde am avut rezultate remarcabile, tranzații care mi-au oferit în egală măsură satisfacție atât profesională cât și personală și, nu în ultimul rând, recunoștința și recomandarea mediului social cu care am colaborat, în special clienții RE/MAX.
Perseverența caracteristică de a-mi dezvolta cariera în domeniul imobiliar mi-a determinat mutarea într-una din echipele RE/MAX din Cluj-Napoca, respectiv RE/MAX Best. Oportunitățile oferite de un oraș aflat în expansiune imobiliară sunt ideale pentru construirea unei identități, RE/MAX bazându-se pe principiul educării, al formării personale trecută prin filtrul profesional, rezultatele stând la baza confirmării. Activitatea în cadrul echipei RE/MAX Best m-a propulsat spre realizări satisfăcătoare financiar, atât pentru mine cât și pentru clienți, aceștia oferindu-mi, ulterior, recomandări pe măsură.
Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în mediul imobiliar în care aspir spre o dezvoltate continuă, iar RE/MAX îmi oferă această împlinire, mult realizabilă într-un oraș precum Cluj-Napoca.”

Andrei Rusu, are 31 de ani și este fondatorul societății PaPrezzo, înființată în 2015. O parte din atribuțiile lui zilnice sunt previzionarea și monitorizarea cash-flow-ului, urmărirea și analizarea indicatorilor economico-financiari, sistematizarea proceselor, planificarea activităților și identificarea de oportunități pentru generarea de noi surse de venit.
Este mereu în căutare de provocări profesionale care să își antreneze gândirea analitică, astfel că, din 2017, a început să tranzacționeze instrumente financiare pe piețele de capital. Din 2020 este membru titular ANEVAR, specializare EPI (evaluarea proprietăților imobiliare)

Absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, specializarea Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii si masterand in Management si Inginerie in Afaceri, din cadrul Facultatii de Constructii de Masini. Am activat inca din timpul facultatii, pe o perioada de 4 ani pe pozitia de Project Manager in cardul unei firme lider in domeniul automatizarilor de acces din Romania. La inceputul anului curent am infiintat Montegra Solutions, companie specializata in solutii de automatizare a accesului auto si pietonal si in furnizarea, instalarea, întreținerea și punerea în funcțiune cu autorizație din partea Inspectoratului General al Poliției Române a sistemelor de securitate.

Fondator Studhub, Floating Dots și IaCuPaine. Este un profesionist dinamic și motivat cu o pasiune pentru industria tehnologiei și antreprenoriat. Ca și developer și fondator de startup,are experiență în toate aspectele dezvoltării unei afaceri, operațional, tehnic și management. Tudor se consideră o persoana adaptabilă și un lider cu abilitatea de a încuraja oamenii, a construi relații și a ridica perfomantele.

Filonut Cuc a intrat în afaceri la 19 ani, a activat în diferite domenii începând de la centre de copiere, magazine de haine, rent a car, construcții, regim hotelier și restaurante.
În ultima vreme s-a axat pe dezvoltare imobiliară și pe producție de produse fără gluten. În paralel mai oferă servicii de managment pentru diferite firme.

Alexandru Bogdan Petruta, fost absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj Napoca, in prezent antreprenor avand o experienta de 8 ani in domeniul IT.
In anul 2012, si-a inceput cariera ca si junior tester intr-o companie multinationala cu sediul in Cluj-Napoca, unde si-a descoperit pasiunea pentru testare.
Aceasta pasiune, impreuna cu dorinta de a evolua, l-a ajutat pe Alexandru sa promoveze in zona de leadership in echipele de testare aferente proiectelor.
Prezenta si participarea activa in mediului ONG-ist, l-a determinat sa inceapa ca si freelancer in timpul liber.
Incepand cu ianuarie 2017 este cofondator si CEO la compania Tickbird, unde a reusit sa puna bazele unui business conform propriei viziuni, sa implementeze si sa creeze un mediu favorabil pentru testarea unui produs software.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *