Workshops

Wokshop cu un antreprenor – Modele de Business – Baia Mare

Organizatori-Vele Cristian, Gabriela Lobontiu

20 Nov, ora 10, sala T 28, str. Crisan 10, Facultea de Stiinte

Studentii de la Stiinte si Inginerie vor adresa intrebari unui antreprenor referitor la  modele de business inovative

În data de 27 Noiembrie 2023 s-a desfășurat, în cadrul Facultății de Științe a Centrului Universitar Nord din Baia Mare, Workshop – ul cu denumirea ”Modele de afaceri”, avându- l ca speaker, pe dl. Oliviu Matei.

Dl. Matei a participat în calitate de antreprenor, acesta deținând afaceri în domeniul tehnologiei informației și în cel hotelier. Studenții participanți la Workshop au fost din cadrul Facultății de Științe și din cadrul Facultății de Inginerie, a CUNBM.

                    În cadrul Workshop – ului s-a discutat, în prima parte, importanța stabilirii unui model de afaceri în cazul unui Start Up,  model care să îmbine nevoile și preferințele  clienților țintă cu produsele și serviciile oferite de firmă.

                    A doua parte a Worksopu-ului s-a concentrat pe importanța branding – ului și a formulării unei strategii de marketing care să aibă ca și obiective principale creșterea vizibilității pentru clienții țintă, dar și promovarea vânzărilor pe piață.

                    Ultima parte a Workshop- ului a fost rezervată unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, studenții fiind interesați, în principal, de modalitățile concrete prin care un Start up poate ajunge la clienții vizați, dar și de modul în care se structurează un model de afaceri, astfel încât  antreprenorul să își formeze cât mai rapid o bază de clienți ce să îi permită obținerea unui flux de numerar pozitiv, în cel mai scurt timp.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *