Evenimente

ANTREPRENORI ÎN REZIDENȚĂ – Program de mentorat SAS UTCN

“A good coach can change a game. A great coach can change a life”

 

Majoritatea oamenilor de success de astăzi au în spate oameni care le-au oferit un ajutor la un moment dat, oameni care le-au oferit un sfat, o vorbă bună, un pont sau orice fel de suport. Acești oameni sunt MENTORII.

Mentoratul este un parteneriat între mentor și student, care le oferă amândurora posibilitatea de a-și împărtăși și dezvolta talente, abilitițăți și experiențe.

 

“Antreprenori în rezidență” este un program de mentorat al Societății Antreprenoriale Studențești. Prin acest program dorim să formăm o comunitate largă de antreprenori-studenți și să le oferim un cadru în care pot învața unii de la ceilalți.

Cu ce venim noi? Cu o armată de antreprenori dispuși să ofere mentorat 1-la-1 studenților UTCN.

Cine se poate înscrie? Orice student UTCN care are o idee de afacere, o afinitate pentru domeniul antreprenorial sau pur si simplu vrea să aibă un contact solid cu realitatea.

Cum te poți înscrie? Completând următorul formular https://forms.gle/kGgQQCrT4p4rwwo67 , prin care te descrii, ne spui ideea ta sau curiozitățile tale, iar noi te punem în legătura cu cel mai potrivit mentor pentru tine.

Cat dureaza mentoratul? Poate fi o ședință,  sau pot fi mai multe. Programul se termină în iunie, iar pană  atunci poti beneficia de mai multe întalniri, în funcție de programul mentorului.

 

 

 

Mentorii nu intarzie sa apara! Ne bucuram sa avem alaturi inca un mentor in programul “Antreprenori in Rezidenta” organizat de SAS UTCN.

 

   Numele lui este Filonut Cuc, detinator in trecut a doua francize Salad Box, in Suceava, respectiv Cariova. In prezent dezvolta un brand de mancare fara gluten, fiind primul din Romania care se adreseaza acestui segment de piata, printr-un restaurant si francize.

 

  Filonut Cuc este activ si in zona imobiliarelor. Fiind dezvoltator imobiliar, are un proiect in desfasurare, in ceea ce priveste un cartier de case. A detinut afaceri in domeniul “Rent a car“, a detinut un centru de copiere și a adus in cluj un jucator important de pe piața panificației. In prezent detine cateva magazine de haine.

 

Daca ai o idee de business, cu siguranță ai nevoie de un mentor care sa te indrume. De aceea am creat programul Antreprenori in Rezidenta, pentru ajutor și sprijin celor aflați la început de drum în antreprenoriat!

 

 

 

Il intampinam cu multa bucurie pe un alt mentor care s-a alaturat programului “ Antreprenori in Rezidenta” organizat de SAS UTCN.

 

Numele lui este Gheorghe Pop, a studiat la Facultatea de Matematica si Informatica, iar, in timpul studentiei s-a implicat ca voluntar in ONG-uri ceea ce, spune el, ca l-a ajutat in dezvoltarea profesioanal si deprinderea abilitatilor necesare organizarii unui eveniment.

 

Dupa facultate, a pus pe picioare un bussines care ofera servicii de personalizare a materialelor si produselor promotionale pentru campanii de marketing remarcabile.

 

Vrem sa te sprijinim în startul tau ca antreprenor, punându-ți la dispoziție mentori din diferite domenii de activitate. Înscrie-te în program și nu pierde aceasta ocazie!

 

 

 

Suntem incantati sa va prezentam un alt antreprenor, care de abia astepta sa-si impartaseasca cunostintele, prin intermediul programului “ Antreprenori in Rezidenta”.

 

Numele lui este Barbu Nicolae, absolvent al Academiei de Studii Economice. Are o experienta de peste 15 ani in: consultanta, finantari, instruire, audit, remediere, management, vanzari si fonduri europene

 

In ultimii 9 ani, inainte sa isi puna in aplicare pasiunea pentru antreprenoriat, a fost coordonator al Biroului de Gestiune Finantari Externe, in cadrul Bancii Transilvania. In cifre, raspunderea din cadru BT, cumula aproximativ un miliard de euro si se derula cu asistenta unei echipe de aproximativ 35 de persoane.

 

Daca iti doresti sa ai un mentor cu o vasta experienta in domeniul afacerilor, suntem ceea ce cauti! Aplica la “ Antreprenori in Rezidenta”!

 

 

 

Suntem fericiți să vă prezentăm un antreprenor care a spus “Da” programului “Antreprenori in Rezidenta”.

 

Darius Bogdan, un antreprenor multipasionat, fost student al Facultatii de Arhitectura si Urbanism din Cluj-Napoca, perioada in care si-a descoperit pasiunea pentru antreprenoriat dand startul primului bussines, un birou de arhitectura. A fost presedintele ASTA Cluj, unde coordona peste 40 de studenti.

 

Din 2017 a preluat afacerea familiei, un laborator de prajituri cu 2 cofetarii, reusind extinderea ei prin  programul Start-Up Nation.

 

Cel mai recent proiect in care s-a implicat este Soflete.ro, o platforma care propune schimbarea mediului construit in Romania prin, cursuri, video-uri, articole si poze, unde sunt explicate detaliile corecte de executie si eficienta energetica.

 

Daca esti pasionat de antreprenoriat si doresti sa aflii cum poti coordona o echipa sau cum poti sa extinzi un business, indrazneste sa ne scrii! Noi te asteptam cu mare drag.

 

 

 

SAS UTCN, va prezinta prin programul “ Antreprenori in Rezidenta”, un alt mentor care este nerabdator sa cunoasca tinerii studenti dornici de succes.

 

Numele lui este Crisitan Ilisuan si are o experinta de 10 ani in televiziune, unde a fost pe rand, cameraman, reporter, coordonator de emisie, moderator de emisiuni si producator.

 

Din 2015 este partener in proiectul de succes Mircea Bravo, unde se implica activ, fiind regizor, producator si scenarist. Impreuna cu Mircea a produs peste 300 de clipuri virale, adunand milioane de vizualizari.

 

Esti dornic sa iti transformi pasiunea in succes? Daca da, nu pierde sansa de a cunoaste mentori cu experienta prin intermediul programului “ Antreprenori in Rezidenta”.

 

 

 

Suntem fericiți să vă prezentăm încă un antreprenor care a spus “Da” programului  “Antreprenori in Rezidenta”.

 

Dorin Tecucean a terminat facultatea de Arhitectură și Urbanism la Ion Mincu, București.  A făcut un an cu Erasmus în Germania la Karlsruher für Technologie și a făcut un an jumătate de practică într-un birou de arhitectură din Elveția, în Zürich, la Burckhardt+Partner AG.

 

În prezent lucreaza ca Specialist Google Ads pentru Gun Media, o firmă Google Premier Partner de digital marketing și ca freelance graphic designer/ illustrator.

 

Dorin s-a axat în general pe spații alternative de lucru/ co-working spaces.

 

Așadar, dacă ești un tânar interest de domeniul arhitecturii, al marketingului sau visezi să devii un freelancer, nu ezita să ne scrii.

 

 

 

Aveti ocazia sa cunaosteti un alt mentor, prin programul “Antreprenori in Rezidenta” organizat de SAS UTCN , la care, suntem siguri ca aveti sa-i adresati multe intrebari. Iar, el, la randul lui dornic sa va raspunda si sa va indrume.

 

 

Numele lui este Marius Soflete, inginer constructor, proiectant specializat de case pasive si initiatorul proiectului Soflete.ro

    Este cofondatorul biroului de proiectare “ Inginerie Creativa”, iar, toata experienta acumulta o transpune in cursuri aplicate in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania si cu Institutul de Cercetare în Construcții din București.

 

Prin proiectul “ Evohouse” reuseste sa aduca pe piata din Romania prima casa pasiva, aceasta fiind si certificata de Institutul de Case Pasive din Germania. De asemenea, a adus si prima cladire publica din Romania realizata cu si din baloti de paie.

 

Marius Soflete, a facut parte si din proiectul #casabuhnici, un proiect in care a vazut vazut ca se poate face performanta in constructii si in Romania si din care a prins curaj sa vorbeasca si despre restul proiectelor in care a fost implicat.

 

Daca ti-am starnit interesul si vrei sa aflii mai multe, te asteptam sa te inscrii in programul nostru de mentorat!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *