Evenimente

DEMO DAY 2020 – concurs pe idei de afaceri

Ești student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și ai o idee de afacere?
Înscrie-te la Demo Day pâna la data de 18 Noiembrie 2020 și nu rata șansa de a intra în lumea antreprenoriatului dând viață ideii tale geniale de afacere! Vei avea șansa să te faci cunoscut în fața publicului și a unui juriu format din oameni de afaceri și specialiști în antreprenoriat, care vor fi alături la fiecare pas pentru a- ți concretiza ideea.SAS UTCN pune la bătaie premii în valoare de 20000 lei pentru echipele câștigătoare, printre care Ipad- uri, camere GOPro și surprizele continuă.Concursul se adresează tuturor studenților UTCN (licență, doctorat, master și abolvenților în ultimii 3 ani) care înaintează planuri de afacere care nu se bucură deja de vreo finanțare obținută în urmă participării la alte competiții.
Se acceptă echipe mixte (studenți de la alte universități) cu precizarea că acestea trebuie să fie formate din maxim 5 persoane, iar cel puțin unul dintre membri trebuie să se încadreze într-una din categoriile enumerate mai sus.
Echipele au datoria de a:
• Inregistra prezentarea ideii și de a o încărca în secțiunea de mai jos (max 3 minute) pentru a fi disponibilă pe site-ul sas.utcluj.ro
• Să susțină un pitch live ( tot de 3 minute) la concursul final care se va desfășura online.

Vă puteți înscrie accesând următorul formular: https://forms.gle/CrvmcxjFDm6Gb1hm7

Nu ratați această șansă!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *