Evenimente

Demoday 2o21 – Jurati

Vă prezentăm juriul de anul acesta de la Demoday!

Andrei Trifan este antreprenor, soț și tată a 3 băieți. Nascut intr-o familie de antreprenori, la doar 23 de ani a inceput drumul pe cont propriu pe calea antreprenoriatului deschizand prima cofetarie Lemnul Verde din Cluj – Napoca, un fel de franciza preluata de la parintii lui.

Dupa 5 ani de implicare in diferite businessuri, in anul 2012 a deschis primul restaurant Subway din provincie si al doilea din Romania. In prezent detine impreuna cu sotia 6 restaurante Subway.

Ca si Business Development Agent, este responsabil de dezvoltarea francizei Subway in intrega tara (fara capitala) si de oferirea consultantei francizatilor.

Virgil este un tânăr antreprenor care a ajuns împreună cu partenerul său de afaceri la conceptul Nutriento.ro, unul dintre cele mai iubite restaurante de mancare sanatoasa din Cluj-Napoca.
Virgil este pasionat de mic de antreprenoriat, încă din copilărie a avut parte de un “mentor”, un vecin antreprenor care îl încuraja sa o ia pe calea antreprenoriatului, în timpul școlii cumpara si vindea produse în trend catre colegii săi de clasa la supra preț.
Virgil a fost student la medicina pana-n anul III, dar fiind un mediu static pentru el, s-a lăsat de facultate și s-a apucat de antreprenoriat, astfel ajungând la conceptul de Nutriento.
Vă prezentăm juriul de anul acesta de la Demoday!
Paul Sorel Nagy este un developer dedicat, pasionat de spectrul tech și tot ce ține de mediul Startup, cu o experiență de peste 8 ani în realizarea și implementarea soluțiilor digitale.
Studenția și-a pretrecut-o coordonând departamente în cadrul organizațiilor studențești și reprezentând studenții în consiliul facultății.
Cei șapte ani de voluntariat (dintre care o parte în cadrul OSUT), experiența dobândită ca și product developer în cadrul Squirrly Ltd și implicarea în proiecte personale, au facilitat dezvoltarea abilităților tehnice și mentalității product-oriented.
În ultimii doi ani s-a dedicat dezvoltării propriului start-up: Inventiff.; cu misiunea de a dezvolta produse digitale în scopul eficientizării proceselor de business, iar împreună cu echipa Inventiff. au devenit parteneri tehnici și consultanți pentru peste 50 de business-uri atât din Europa cât și SUA.

Vă prezentăm juriul care va fi prezent în acest an la DEMODAY.

Dr. Ion-Gheorghe PETROVAI este medic, marketer, startuper, trainer și mentor – în zona de health tech. CoFondator FreshBlood HealthTech și Director Proiect EITHealth RIS Hub România.

EIT Health a fost înființat în 2015, ca o „comunitate de cunoaștere și inovare” (KIC) a Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este alcătuit din diferite CCI-uri care se concentrează fiecare pe un sector sau domeniu diferit de inovare – în cazul nostru, sănătatea și îmbătrânirea. Ideea din spatele CCI-urilor EIT este că inovația înflorește cel mai bine atunci când oamenii potriviți sunt reuniți pentru a împărtăși expertiza. Așa-numitul „triunghi al cunoașterii” este principiul conform căruia, atunci când experții din afaceri, cercetare și educație lucrează împreună, se creează un mediu optim pentru inovare.

Marian Goia a fost pasionat dintotdeauna de tehnologie si modul in care aceasta ne poate imbunatati viata de zi-cu-zi.
A hotarat sa invete sa construiasca aceasta tehnologie, de la cap la coada. De la design-ul produsului pana la partea de programare, la analizarea actiunilor utilizatorilor si imbunatatirea fiecarui buton si tabel, la video-ul de prezentare si campanii de marketing.
De 10 ani, Marian calatoreste prin lume cu laptopul in ghiozdan, aplicand aceste cunostinte pentru produsele sale si pentru clientii cu care lucreaza.
Ștefan Koritar este Chief Executive Officer și Managing Partner la Grai.
În ultimii 15 ani, a avut un rol crucial ca dezvoltator al unor de ecosisteme în industria tehnologică din România, lucrând la diferite organizații și niveluri, dobândind experiențe în domenii precum managementul produselor, construirea comunității, inovarea în afaceri și strategia de introducere pe piață. Având ca accent aceste abilități, el a lucrat cu companii din industriile auto, bancar, comerț electronic și telecomunicații.
Ștefan este, de asemenea, reprezentant al comunităților Startup Grind și Product Tank din România, cele mai mari comunități globale de startup și management de produs, care unește know-how și bune practici între țări și organizații.
El este cunoscut pentru provocarea status quo-ului, deblocarea unor noi perspective și identificarea celei mai bune strategii de integrare a acestora.
Ne-am obișnuit cu povești de tipul ” Totul a început într-un garaj cu 1 dolar și am lucrat nonstop 5 ani de zile apoi am avut succes ”. Horia ne arată însă alt drum, unul mai potrivit antreprenorului din zilele noastre, după spusele lui.
A intrat în contact cu mediul voluntariatului acum circa 10 ani de zile oferind ore de matematică și fizică copiilor fără posibilități, moment în care a descoperit pasiunea pentru a educa oamenii și de a ajuta comunitatea. Ani de zile mai târziu după sute de proiecte de voluntariat ajuns în mediul antreprenoriat a hotărât să transforme pasiunea lui într-o relație win-win pentru comunitate. Astfel, s-a născut Amplifly.
Călătoria lui antreprenorială a început acum 4 ani în mediul marketingului digital, alături de un mentor care l-a ghidat și ajutat să evolueze. Odată bazele puse, totul a mers de la sine. Cu parteneriate în SUA, Olanda și desigur România crează campanii de marketing digital, proiectează platforme web, pune la punct strategia de vânzări și în restul timpului formează oameni atât pe soft skills cât și pe hard skills.
Fost olimpic național, implicat activ în voluntariat și proiecte sociale, creativ, dedicat și mereu cu zâmbetul pe buze, Horia a continuat drumul într-o direcție din care speră să facă lumea un loc mai empatic și funcțional.
El spune mereu că e un mic antreprenor într-o mare gigantică de idei care schimbă lumea de la o zi la alta. Însă pas cu pas poți ajunge să lași ceva în urma ta. Iar la finalul zilei antreprenorul este acea persoană care prin inovație și muncă face lumea un loc mai bun.
Acesta este HORIA.
Rareș, un tânăr de doar 19 ani, pornind de la pasiunea lui adâncă pentru online, a reușit să construiască o agenție de Lead Generation și Branding pe care a scalat-o la peste $23,000 / lună, generând în ultimele 9 luni nu mai puțin de $120,000.
De asemenea, în timpul lui liber, creează conținut GRATUIT pentru tinerii la început de drum care vor să își creeze o carieră în mediul online.

Filonuț Cuc a intrat în afaceri la 19 ani, a activat în diferite domenii începând de la centre de copiere, magazine de haine, rent a car, construcții, regim hotelier și restaurante. În ultima vreme s-a axat pe dezvoltare imobiliară și pe producție de făină fără gluten. În paralel mai oferă servicii de managment pentru diferite firme.

Dragos Dușe este fondatorul Synaptiq, aplicatie care foloseste inteligența artificială pentru a proiecta soluții software care oferă tratament asistat de calculator în oncologie. El are experiență de cercetare în domeniul științelor naturale și Machine Learning.
De asemenea, în timp ce construiește un start-up a dobândit abilități antreprenoriale valoroase. Dragos intenționează să-și folosească cunoștințele pentru a umple golul digitalizarii dintre medicina și alte industrii.

Dan accelerează recunoașterea Bitdefender ca lider și inovator în Internetul obiectelor cu Bitdefender BOX și tehnologiile sale revoluționare de securitate IoT. Bitdefender ajută la inventarea definițiilor din industrie ale securității IoT și IoT în acest spațiu fragmentat.

Anterior, a condus experiența de design și produs la Bitdefender. Echipa sa a proiectat, construit și livrat Bitdefender BOX, un dispozitiv revoluționar care protejează toate dispozitivele din casa inteligentă. Înainte de Bitdefender, Dan a avut un rol cheie în dezvoltarea activelor online ale Vodafone România și a fondat prima rețea de hotspot WiFi gratuit din Europa. Dan este licențiat. licențiat în economie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România.

Adrian este antreprenor și marketer. Credința lui este că marketingul este nodul împletiturii dintre povestea și experiența pe care o oferi pentru a crea comunități.
Este un growth hacker cu 10 ani de experiență în crearea de echipe, strategii de business și de marketing.
Pe lângă expertiza sa profesională excelentă în domeniul bancar, managementul echipelor și calitatea serviciilor oferite clienților, Mihai a fost întotdeauna interesat de tehnologie, lumea digitală și potențiala utilizare a acesteia în toate celelalte domenii ale vieții. Întotdeauna curios să învețe lucruri noi, să-și îmbunătățească munca și util cu toți colegii, este întotdeauna o resursă valoroasă pe care te poți baza.
Societe Generale este unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiar-bancare. Bazat pe un model bancar universal diversificat, Grupul combina soliditatea financiara cu o strategie de crestere durabila; isi propune sa fie un punct de referinta in relatiile bancare, recunoscut pe pietele pe care acesta actioneaza, aproape de clienti, in special pentru calitatea si angajamentul echipelor sale de profesionisti.
Mereu pasionata de proiecte, Anca Cozma a reusit cu succes sa puna in practica vise pentru sute de clienti care au apelat la serviciile Media Invest.
Totul a inceput in urma cu 18 ani, odata cu implicarea sa in domeniul accesarii fondurilor europene, unde alaturi de grupul de companii din care face parte si Media Invest, o companie specializată în întocmirea de proiecte cu finanțare din fonduri europene, companie in care profesionalismul, corectitudinea și responsabilitatea, a făcut posibil ca peste 95% dintre proiectele gestionate să câștige finanțare.
Pe parcursul timpului s-a specializat in derularea procedurilor de achizitii publice, managmentul de proiect si nu in ultimul rand a obtinut competenta de evaluator de proiecte.
Reușește să îmbine cu succes profesia de mama cu cea de femeie activa fiind implicata in viata economica si sociala a urbei si activand si in organizatii non profit.
Lucrand asiduu la proiectele propriei sale vieti stie ca visele devin realitate atunci cand crezi in ele, la fel și proiectele.
Roxana Duma – arhitect, designer de interior si cel mai simpatic profesor de amenajari interioare, este exemplul clar al co-existenței dintre pasiune și antreprenoriat.
Oamenii petrec 87% din timpul lor in spatii interioare si… chiar mai mult in ultima perioada.
Cei de la DesignLife, consideră ca o amenajare interioara realizata cu succes, are puterea sa ne schimbe viata, influentandu-ne emotiile si starea de spirit pe termen lung.
In ultimii 10 ani au ajutat numerosi clienti sa isi amenajeze casa visurilor lor.
In ultimii ani au simtit nevoia sa ajute mai mult dezvoltarea acestui domeniu, asadar acesta a fost motivul lansarii canalului lor de Youtube.
Au avut o ascensiune frumoasă și în online ajungând cel mai vizionat canal de YouTube din domeniu în România.
DesignLife s-a născut din pasiune, având două componente ce încurajează viitorul, antreprenoriatul si educația, si au un scop sigur : să schimbe lumea, cameră cu cameră!
Provenită dintr-un mediu multidisciplinar (inginerie software, PR, psihologie și management al afacerilor), Georgina Lupu Florian (Gina) este fondatoarea și CEO-ul Wolfpack Digital, o companie de design si dezvoltare a produselor din sectorul web si mobile, cu sediul in Cluj, cu o echipa de peste 70 de persoane.
Compania a colaborat cu peste 60 de startup-uri, scaleup-uri și corporații la scară mare până acum, cu un focus puternic pe strategie, design și dezvoltare în sectoarele sănătății, finanțelor, frumuseții și transporturilor. Wolfpack Digital construiește, de asemenea, produse digitale interne, unul dintre ele fiind primul tratament medical integrat pentru dependența de jocuri de noroc.
În plus, Gina este co-fondatoare a comunității Women in Tech Cluj și face parte din Consiliul de Administrație al Clusterului IT Transilvania.
Alexandru Roja are 20 de ani de experiență în mediul academic și cercetare, cu
expertiză în teme precum managementul inovării, antreprenoriat,
management strategic, inteligență strategică, management al cunoștințelor și
transformare digitală. În cadrul Transilvania Digital Innovation Hub,
rolul lui este de expert în orchestrarea inovației digitale, la nivel macro
prin definirea contextelor relevante pentru inovare, dar și dezvoltare
a capacităţilor şi capabilităţilor organizatorice şi instituţionale pentru
inovare digitală și strategii de transformare.
Transilvania IT Cluster se pozitioneaza la intersectia dintre antreprenoriat, cercetatori, inovatori si administratia publica, impulsionand discutiile si actiunile in jurul transformarii digitale si imbunatatind astfel dezvoltarea comunitatii prin digitalizare.
Fondata in 2013 de Aries Transilvania, Transilvania IT Cluster a avut ca scop initial sprijinirea angajatilor companiilor membre in procesul de achizitie de abilitati tehnice si soft, precum si sa ofere o platforma de know-how si de instruire pentru implementarea proiectelor colaborative. In timp ce acesta continua sa ramana focusul principal, Transilvania IT Cluster s-a dezvoltat in continuare pentru a corespunde sectorului de inovare din Cluj – Napoca.
Radu este inginer, absolvent al Universitatii Tehnice cu o experinta de 20 de ani si o cariera dezvoltată în industria electronică de consum și în industria high-tech. El este orientat spre rezultate, pragmatic și extrem de angajat față de standardele etice, diversitatea și valorile cetatenilor.
In ultimii 10 ani a fost expus la diferite proiecte internaționale, fiind bine adaptat mediului multicultural reusind sa dobandeasca abilități solide de management al oamenilor și experiență în colaborare interfuncțională în proiecte complexe.
Experiență în îmbunătățirea performanței afacerii și redresarea afacerii pe piețe cu costuri reduse și extrem de competitive.
Radu este parinte a doi copii si de asemenea absolvent EMBA, al Universtitaii Hull din UK.
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *