Evenimente

NFT CLUJ

Organizator: voluntari SAS, Meza Serban, Ovidiu Stan, Constantinescu Anca

vineri 12 mai, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca a fost partenerul academic al evenimentului NFT Cluj, ca parte a efortului comunitatii de Blockchain din Romania si zona de sud-est a Europei de a aduce impreuna oamenii, interesele si viziunile legate de dezvoltarea WEB 3.0, cu accent pe componenta de NFT-uri.

Cu o participare numeroasa, peste 150 de participanti entuziasti, implicati fizic in sala pe durata celor peste 6 ore de prezentari si discutii legate de zona de tehnologie Blockchain – NFT, initiativa a demonstrat atractivitatea domeniului si potentialul ridicat de inovare si schimbare pozitiva pe care utilizarea acestei noi tehnologii o poate aduce in societate. Prezentarile au venit atat din partea mediului economic – antreprenorial, a investitorilor in zona de noi tehnologii, dar si din partea reprezentatilor mediului Guvernamental sau al institutiilor statului roman care au demarat déjà proiecte in aceasta zona. (lista prezentatorilor –  https://nftbucharest.xyz/cluj/ ).

Serban Meza a reprezentat Universitatea Tehnica din Cluj Napoca si a contribuit la mesajul de interes legat de utilizarea noilor tehnologii atat in zona de educatie/didactic cat si in sfera operationala. Mai mult, prin implicarea studentilor din Societatea Antreprenoriala a Studentilor din UTCN (SAS – UTCN), dincolo de afirmatii, s-a vazut faptic implicarea atat a studentilor cat si a universitatii in zona educatiei antreprenoriale.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *